Keresés a bubb.hu oldalakon:
Cikk - cellulit masszázs

Cikk - cellulit masszázs

A cellulit elleni masszázs módja otthonA cellulit elleni masszázs módja otthon
A cellulit kezelések összehangolásaA cellulit kezelések összehangolása
A feszes bőr 4 titkaA feszes bőr 4 titka
A MiaoMei masszázsA MiaoMei masszázs
A narancsbőr és a masszázsA narancsbőr és a masszázs
Anticellulit masszázsAnticellulit masszázs
Ayurvédia, kínai cellulit masszázs (11. ker.)A Kínai-méli cellulit masszázs célja, a testünk különböző részein keletkezett narancsbőr hatékony eltávolítása speciális fogástechnikák segítségével. Az erőteljes intenzív masszázs során a lerakódott fölösleges zsírsejteket összetörjük, majd a kezelés végén gumiköpöly vákuumhatásával fokozzuk az elérni kívánt hatást. A cellulit masszázs hatására meglazítjuk a zsírszöveteket, serkentjük a vérkeringést és így felgyorsul a sejtek anyagcseréje. Egy kúraszerűen alkalmazott cellulit kezelés eredménye simább, feszesebb bőr, mely cm-ben mérhető. Kedvezményes bérletekkel és ajándékutalványokkal támogatjuk egészségét! Masszázsaink elérhetők Budapest zöld, 11. kerületi részében Masszázsközpontunkban! Kedvezményes árakkal és barátságos környezetbe várjuk kedves leendő vendégeinket!
cellulit masszázs, fogyasztó masszázs, zsírégető masszázs, masszázs, frissítő masszázs, gyógymasszáz
Cellulit, narancsbőr, matracbőrCellulit, narancsbőr, matracbőr
Fogyasztókezeléseket teszteltünk (NLC)Fogyasztókezeléseket teszteltünk (NLC)
masszás SzékefehérvárStrasszer Balázs vagyok, 2016-ban végeztem mint gyógy és sportmasszőr. Szakképzett oktatóktól és masszőröktől szereztem meg tudásom (Pannon Kincstár Tanoda, Budapest). Szakmai gyakorlatot az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben (ORFI), valamint a Lukács Gyógyfürdőben, és a Szent György Kórházban (Székesfehérvár) töltöttem. A legtöbb ember a gyógymasszázst veszi igénybe, aminek részét képezi a svédmasszázs, mivel sokan szenvednek nyaki, vállövi, valamint háti problémákkal. A gondok kiváltó oka legtöbb esetben a stressz, valamint a számítógép előtt végzett munka során a hanyag testtartás Napjainkban az emberek többsége a nap nagy részében nyomkodja a mobiltelefont, ami miatt kialakul az ügynevezett SMS-nyak, és ez később mindennapos szédüléshez, rossz közérzethez vezet.
masszás, masszás Székesfehérvár
Saját kézzel, géppel vagy hogyan?Életmód, szex, szerelem, tanácsadás, fogyókúra, agy, dns, kutatás, vérnyomás, keringés, szív, test, útmutatás, javaslat, párkapcsolat, érzékszervek, baba, mama, természetesen, kórkép, fitness, wellness, horoszkóp
Saját kézzel, géppel vagy hogyan?
A Cellulit masszázs linkgyűjtő szerkesztője: Gergely

Cellulit masszázs

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat